Delije Sever Vrsac

VsCz

HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 

Navijacke vesti

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin

PostSubject: Navijacke vesti   Sat May 23, 2009 9:54 pm

Разлог сазивања данашње конференције је акција `ЗВЕЗДАШИ - МОБИЛИЗАЦИЈА` у циљу позивања навијача Звезде на последњу утакмицу на Маракани ове сезоне против Рада. Овим путем бисмо желели да покажемо зашто је Звезда велика, а да је то управо због тога колико људи за њу навија и колико волимо свој клуб. Желимо да покажемо да нисмо само ми на северу ти који волимо Црвену звезду, него је то целокупна Звездашка јавност. Поводом наше акције огласили су се бивши играчи, а сада су дошли људи који су Звездаши у срцу, а баве се различитим занимањима. Желимо да свако од њих на свој начин позове Звездаше да у недељу узму учешће на утакмици против Рада када ће улаз бити бесплатан. Људима који су присутни захваљујем се што су дошли, а подршку целој акцији су дали Бора Ђорђевић, Бајага, Матија Бећковић... Други, који због обавеза нису могли да дођу данас, Милан Калинић, Гордан Кичић су дали пуну подршку акцији. И Драган Џајић због својих приватних обавеза није могао да дође, али је из свег срца подржао акцију, нормално, он је највећа Звездина легенда и ми смо увек били уско везани за њега као таквог. Ја у своје име, у име северне трибине и Делија Север, позивам све да својим присуством допринесу што већем броју навијача, да покажемо зашто смо најбоља навијачка група, да покажемо колико се воли клуб, да позовемо на јединство, да урадимо оно што је до нас. Ко ће водити клуб није тема ове приче. Ми морамо да видимо зашто је Звезда велика и зашто мора бити велика, и зашто никада неће бити угашена. Неће бити јер смо ту ми који је волимо и бодримо и то је порука свима онима који буду хтели да воде клуб.

Р
Back to top Go down
View user profile http://vrsac-cz.forumotion.net

Navijacke vesti

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» Navijacke pesme
» [Announcement] Coming Soon: Permanent G36E for Sale!
» 'Russia Day' Sales
» [GAME] Introducing.. Daily Jobs!